Erasmus Utasbiztosítás

Adatok

Utazás és biztosított adatai

Utazás adatai

Erasmus Utasbiztosítás
Európa

Biztosított adatai

Lakóhelyem Magyarországon vagy azzal szomszédos országban (kivéve Ukrajna) van és ott jelenleg - valamint a megkötni kívánt biztosítás teljes időszaka alatt - rendelkezem kötelező egészségbiztosítással vagy egészségügyi ellátásra egyéb jogon jogosult vagyok. A biztosítás megkötésekor lakóhelyem országában vagy Magyarországon tartózkodom.

A mező kitöltéséhez meg kell adnia
a biztosítás kezdetét!

Állandó lakcím

(intézmény neve, város)

(intézmény neve, város)

Szerződő adatai

Állandó lakcím

Díjfizető adatai

Cím

Ellenőrzés & Szerződés

Termékadatok ellenőrzése

Választott termék Erasmus Utasbiztosítás
Biztosítási díj
Területi hatály Európa
Biztosítottak száma 1
Biztosítás kezdete
Biztosítás vége
Felsőoktatási intézmény adatai
Fogadó intézmény adatai

Biztosított adatai

Név
Születési dátum
Email cím
Telefon
Lakcím ,

Szerződő adatai

Név
Születési dátum
Email cím
Telefon
Lakcím ,

Díjfizető adatai

Név
Cím ,

Ajánlati adataimat ellenőriztem, azok a valóságnak megfelelnek.

A biztosítási szerződésre vonatkozó biztosítási termékismertetőt a szerződés megkötését megelőzően megismertem. A biztosítási szerződés részét képező biztosítási feltételeket és az ügyféltájékoztatót megismertem és azokat elfogadom.

Jelen biztosítási szerződés kockázatviselése a biztosítási feltételektől eltérően, a szerződésben szereplő területi hatálytól függetlenül nem terjed ki Fehéroroszország területére.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a biztosító a biztosítási feltételekben és az ügyféltájékoztatóban külön fejezetekben foglalta össze a Polgári Törvénykönyvtől, illetve a korábbi általános szerződési feltételtől lényegesen eltérő rendelkezéseket!
Jelen nyilatkozat megtételével kijelentem, hogy ezen eltérő rendelkezéseket megismertem és azokat elfogadom

Tisztelt Ügyfelünk!

A díjfizetés után, az érvényes biztosítási szerződését oldalunkról kinyomtathatja. A biztosítás létrejöttéről Önnek e-mailben is küldünk visszajelzést a kötés során megadott e-mail címre.

Tájékoztatás: Sajnos lehetséges, hogy Ön a visszaigazoló e-mailt valamilyen - rajtunk kívül álló - okból nem kapja meg pl. hibás e-mail cím, megtelt postafiók, internetszolgáltatói hiba, stb. miatt, de kötvénye ebben az esetben is érvényes.

Kérdéses esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal az EUB-Helpdesk következő elérhetőségein: helpdesk@eub.hu vagy Tel: 452-3295 (H-Cs: 09:00-17:00, P: 09:00-14:30 )

 SimplePay vásárlói tájékoztató