24 órás segítségnyújtás

EUB-Assistance – EUB-segítségnyújtás éjjel-nappal

Mi ez?

Professzionális segítségnyújtás.

Miért jó ez?

Egy utazás során bárhol, bármikor, bármilyen probléma felmerülhet.

Elég egy repülőn elkavarodott bőrönd, egy strandon eltűnt útlevél, egy figyelmetlen sofőr az úton, egy mosatlan gyümölcs okozta gyomorrontás, egy medúzacsípés… Ritkán gondolunk rá, pedig sajnos tény: mindenkit érhet baj külföldön, és egy apró kellemetlenség az idegen nyelv vagy a helyismeret hiánya miatt komoly problémát okozhat, nem is beszélve egy váratlan betegség vagy baleset nehézségeiről.

Az EUB-Assistance a nap 24 órájában, az év 365 napján készen áll arra, hogy Önnek segítséget nyújtson, bárhol is legyen a világban!

Segélyvonal: +36 1 465 3666

A segélykérő hívásokat magyar nyelven fogadjuk, és kérésére bármikor visszahívjuk. A világ több mint 200 országában működő partnerirodák révén gondoskodunk a gyors és szakszerű kiszolgálásról baj esetén.

Hogyan zajlik a segítségnyújtás?

Miután a bajba jutott ügyfél bejelentette az esetet a fenti telefonszámon, a koordinátor rögzíti az ügyfél és az eset legfontosabb adatait, és gyors fedezetvizsgálatot végez. Az eset jellegének megfelelően felveszi a kapcsolatot azzal a szolgáltatóval, aki a helyszínen a leghatékonyabban tudja orvosolni a problémát. Amennyiben a helyszíni segítségnyújtáson kívül további segítségre van szükség (pl. hazaszállításra), az EUB-Assistance természetesen annak a lebonyolítását is megszervezi. Ügyfeleink bármikor számíthatnak orvos-szakértőink támogatására az idegennyelvű orvosi információk értelmezésében, vagy az ellátással kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Sok esetben csupán a megfelelő telefonszámról és címről való tájékoztatás is nagy segítséget jelent.

A biztosítás szerepe

Minden bejelentett esetben a biztosítási fedezet ellenőrzése és a megfelelő dokumentumok beszerzése után az EUB-Assistance a felmerült költségekre fizetési garanciát ad a szolgáltatónak (pl. kórháznak, orvosnak). Ez azt jelenti, hogy a bajba jutott ügyfélnek nem kell fizetnie a szolgáltatásért, mert azt az EUB a számla megérkezése után kiegyenlíti. Az utazó által esetlegesen a helyszínen kifizetett kisebb összegű (€ 150-ig) orvosi vagy gyógyszer-költségeket a biztosító a hazaérkezés után téríti meg.

Ne feledje, külföldön egy apró kellemetlenségből könnyen több millió forintos szerencsétlenség lehet! Kössön utasbiztosítást indulása előtt és legyen egyúttal biztonságban!

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.