Társadalmi felelősségvállalásunk

Kerekítsd Fel! EUB projekt

HA GYORS SEGÍTSÉG KELL!

2017-ben csatlakoztunk először a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) „Kerekítsd fel!” elnevezésű programjához. Azóta töretlen együttműködésünk alatt, az elmúlt években több mint 5 millió Ft-ot gyűjtöttünk össze a Mentőszolgálat javára. Hálásak vagyunk ügyfeleinknek, akiknek az adományaival hozzájárulhattunk a video laringoszkópok és az ülőbetegek szállítására alkalmas Volkswagen T6 Caravel típusú mentőautó vásárlásához.

Önnek is lehetősége van arra, hogy utasbiztosítás vásárlása során támogassa az MMSZ Mentőszolgálatának munkáját. A felkerekítésekből összegyűlt adomány a sürgősségi mentőellátáshoz szükséges eszközök újrapótlását és bővítését szolgálja, amely összeget az EUB teljes egészében az MMSZ részére ad át. Az adományozás önkéntesen történik, az vissza nem kérhető.

Az MMSZ-mentőegységek tagjai önkéntesen, elhivatottságból dolgoznak, szabadidejükből, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalják a szolgálatot. A rohamkocsikat és a teljes felszerelést adományokból tartja fenn az MMSZ. Az eszközök és a felszerelési tárgyak megújítása, bővítése elengedhetetlen a hosszú távú fenntartáshoz.

Kérjük, támogassa Ön is egy kattintással a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálatának működését, az eszközparkjuk megújítását, bővítését a program keretében!

A gyűjtési időszak: 2020.01.18-2023.12.31.

A mentőszolgálat fenntartásához, működéséhez összegyűlt összegről itt tájékozódhat.

Kerekítsd Fel! EUB projekt

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.