Társadalmi felelősségvállalásunk

Kerekítsd Fel! EUB projekt

SEGÍTSÉG A BETEGSZÁLLÍTÁSBAN

Az EUB 2017-ben csatlakozott először a Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) „Kerekítsd fel!” elnevezésű programjához, amely során a biztosító ügyfelei több mint 1,7 millió Ft-ot gyűjtöttek össze. Az adományból az MMSZ a Mentőszolgálat javára video laringoszkópot vásárolt, amely az életveszélyes állapotban lévő betegek lélegeztetésének előkészítéséhez használható. Az új készülékkel biztonságosabban és gyorsabban végezhető el a szabad légutak biztosítása, mert egy kis monitor segíti a beavatkozást. Az EUB ügyfeleinek jóvoltából Budapesten a máltai rohammentő lesz az első, amelynek a felszerelése ilyen korszerű eszközzel egészült ki. Ezúton is köszönjük ügyfeleink segítségét!

Most ismét egy olyan területet szeretnénk támogatni, amelynek fontosságában valóban hiszünk.
A máltai Mentőszolgálat Betegszállító Szolgálatát az MMSZ hozta létre azzal a céllal, hogy hatékony és szakszerű ellátást biztosítson azon betegek valamint családjaik számára, akik kezelésében szállítási feladatokat kell ellátni. A betegszállítást minden esetben szakképzett személyzettel, a beteg egészségügyi állapota szerint szükséges járművel, eset- vagy alapszintű felszereltséggel rendelkező mentőautóval végzik. Mivel az egyik jármű elérte azt az életkort és kilométerhatárt, amellyel a szakhatósági szabályok értelmében tovább már nem használható, szükségessé vált egy darab, ülőbetegek szállítására alkalmas Volkswagen T6 Caravel típusú mentőautó beszerzése.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal (MMSZ) közös programunkban most Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy utasbiztosítás vásárlása során adományával támogassa az MMSZ Mentőszolgálatának Betegszállító Szolgálatát. A felkerekítés során összegyűlt adomány a csereautó megvásárlását szolgálja, amely összeget az EUB teljes egészében az MMSZ részére ad át. Az adományozás önkéntesen történik, az vissza nem kérhető.

Kérjük, támogassa Ön is egy kattintással a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálatának működését, a csereautó megvásárlását!

A gyűjtési időszak: 2019.01.16-2019.12.31.

A mentőszolgálat fenntartásához, működéséhez összegyűlt összegről itt tájékozódhat.

Kerekítsd Fel! EUB projekt

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.