Társadalmi felelősségvállalásunk

Kerekítsd Fel! EUB projekt

HA GYORS SEGÍTSÉG KELL!

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSZ) „Kerekítsd fel!” elnevezésű programjában 2017 óta veszünk részt. Először video laringoszkópok és egy, ülőbetegek szállítására alkalmas, Volkswagen T6 Caravel típusú mentőautó vásárlásához járulhattunk hozzá ügyfeleinknek köszönhetően.

A felkerekítésekből összegyűlt adomány 2020 óta kifejezetten a sürgősségi mentőellátáshoz szükséges eszközök pótlását és bővítését szolgálja. A program kezdete óta az MMSZ – az EUB ügyfeleinek adományaiból – eddig egy automata defibrillátort, lélegeztető maszkokat, egy motoros szívókészüléket, és egy csúcsminőségű infúziós pumpát tudott megvásárolni.

Hálásan köszönjük ügyfeleinknek, hogy adományaikkal hozzájárultak ezen nélkülözhetetlen, sokszor életmentő eszközök beszerzéséhez.

Kerekítsd Fel! EUB projekt

Kérjük, támogassák továbbra is az MMSZ munkáját utasbiztosítás vásárlása során! A felkerekítésekből összegyűlt adományt az EUB teljes egészében az MMSZ részére adja át. Az adományozás önkéntesen történik, az vissza nem kérhető.

Az MMSZ-mentőegységek tagjai önkéntesen, elhivatottságból dolgoznak, szabadidejükből, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalják a szolgálatot. A rohamkocsikat és a teljes felszerelést adományokból tartja fenn az MMSZ. Az eszközök és a felszerelési tárgyak megújítása, bővítése elengedhetetlen a hosszú távú fenntartáshoz.

A gyűjtési időszak: 2024.01.01-2024.12.31.

A mentőszolgálat fenntartásához, működéséhez összegyűlt összegről itt tájékozódhat.

 

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.