Társadalmi felelősségvállalásunk

Kerekítsd Fel! EUB projekt

HA GYORS SEGÍTSÉG KELL!

Magyarország egyetlen utasbiztosításokra szakosodott biztosítójaként évtizedek óta, nap mint nap tapasztaljuk, hogy milyen megnyugvást jelent ügyfeleink számára, ha egy krízishelyzetben gyors és szakszerű segítséget kapnak. Különösen igaz ez az olyan esetekben, amikor az egészség vagy a testi épség kerül veszélybe: a gyors segítség ilyenkor életet menthet. Az EUB társadalmi felelősségvállalásának középpontjában egy olyan területet támogatunk, aminek a fontosságában valóban hiszünk. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal (MMSZ) közös programunkban most Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy utasbiztosítás vásárlása során adományával támogassa az MMSZ Mentőszolgálatának munkáját. A felkerekítés során összegyűlt adomány a Mentőszolgálat fenntartását szolgálja, amely összeget az EUB teljes egészében az MMSZ részére ad át. Az adományozás önkéntesen történik, az vissza nem kérhető.

Az MMSZ Mentőszolgálatában álló rohamkocsik 1992 óta vesznek részt a mentésben, és évente több mint ezer alkalommal kapnak riasztást, hogy a legkülönbözőbb sürgősségi eseteket lássák el. Ezek a mentőautók a legmagasabb szintű egységnek felelnek meg, azaz sürgősségi szakorvos vagy mentőtiszt által vezetett csapat áll készen a szakszerű segítségnyújtásra, a szükséges diagnosztikai és terápiás eszközökkel, gyógyszerekkel felszerelve. A mentőegységek önkéntesen, elhivatottságból végzik a munkát, minden tagja szabadidejéből, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalja a szolgálatot, semmilyen formában nem fogad el hálapénzt. A rohamkocsikat és a teljes felszerelést adományokból tartja fenn az MMSZ. Az eszközök és a felszerelési tárgyak megújítása, bővítése elengedhetetlen a hosszú távú fenntartáshoz.

Kérjük, támogassa Ön is egy kattintással a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Mentőszolgálatának működését, az eszközparkjuk megújítását, bővítését a program keretében!

A gyűjtési időszak: 2017.08.16-2018.12.31.

A mentőszolgálat fenntartásához, működéséhez összegyűlt összegről itt tájékozódhat.

Kerekítsd Fel! EUB projekt   Kerekítsd Fel! EUB projekt   Kerekítsd Fel! EUB projekt   Kerekítsd Fel! EUB projekt

Website Security Test