Törzsutas-program

Regisztráljon Törzsutas-programunkba a kedvezményekért!

Miért jó Törzsutasnak lenni?

Azok, akik az EUB honlapján Törzsutasként regisztrálnak, kedvezményben részesülnek a www.eub.hu weboldalon megkötött biztosítások díjából.

Ki lehet Törzsutas?

Törzsutas lehet a biztosítási szerződés azon Szerződője, aki a www.eub.hu weboldalon regisztrál és ezen az oldalon biztosítást köt.
A REGISZTRÁLT ÜGYFELEK A 2. BIZTOSÍTÁSKÖTÉSTŐL JOGOSULTAK A 10% KEDVEZMÉNYRE.
A kedvezmény csak akkor érvényesíthető, ha a regisztrált ügyfél a biztosítás megkötése előtt felhasználónevével és jelszavával belép a www.eub.hu weboldalra. A kedvezmény utólagos érvényesítésére nincs lehetőség!

Hogyan lehet regisztrálni / belépni?
Regisztrálni az adatok megadásával, vagy Facebook-fiókkal lehet a https://eub.hu/#!/regisztracio oldalon.
Regisztrált ügyfélként a kezdőlapon, a „Törzsutas-bejelentkezés” dobozon keresztül lehet belépni a rendszerbe.

Mekkora a Törzsutas-kedvezmény?

Az alap Törzsutas-kedvezmény mértéke 10% a Törzsutas-programban részt vevő biztosítási termékek mindenkori díjából. A kedvezmény visszavonásig érvényes. További kedvezmények időszakosan, egy-egy promóció keretében érhetők el, amely promóciók részleteit a honlapon tesszük közzé. Érdemes feliratkozni az EUB hírleveleire, mert az aktuálisan elérhető további kedvezményekről e-mailt is küldünk.

A kedvezmény csak akkor érvényesíthető, ha a regisztrált ügyfél a biztosítás megkötése előtt felhasználónevével és jelszavával belép a www.eub.hu weboldalra. A rendszer automatikusan a kedvezményes díjjal számol.

Mely termékekre érvényes a 10% Törzsutas-kedvezmény?

A 10% Törzsutas-kedvezmény a www.eub.hu honlapon elérhető összes termékre érvényes.
A kedvezmény visszavonásig érvényes.

Tájékoztatjuk, hogy az EUB honlapján való regisztrációval Ön elfogadja a fenti feltételeket és az adatkezelési tájékoztató ismeretében egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy az Európai Utazási Biztosító Zrt. a megadott személyes adatait biztosítási szerződés megkötéséhez, módosításához, állományban tartásához, a biztosítási szerződésből származó követelések megítéléséhez szükséges célból kezelje.

Az adatkezeléssel kapcsolatos részletesebb tudnivalókat az adatkezelési tájékoztató tartalmazza.

A regisztráció megerősítése

A regisztráció és ezzel a Törzsutas-kedvezményre való jogosultság 2 évig/24 hónapig érvényes, így a további kedvezmény igénybevétele érdekében a regisztrációt meg kell erősíteni. A rendszer, a jogosultság lejárta előtt 1 hónappal automatikus e-mailt küld a regisztráció megerősítésének módjáról.

Regisztrálok

Belépek

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.