Biztosítási Nagydíjat nyert az EUB

2018.10.02.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) tizenötödik alkalommal tartotta meg biztosításszakmai konferenciáját, amely során az elmúlt évben legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtó biztosítókat is díjazta.

A szavazáson résztvevő független biztosítási alkuszok különböző szakmai szempontok szerint értékelték a biztosítók munkáját, és az utasbiztosítás kategóriában az Európai Utazási Biztosító (EUB) szolgáltatásait tartották a legjobbnak. A gálaesten kiosztásra kerülő, szakmai körökben rangos elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat Lengyel Márk, az EUB elnök-vezérigazgatója vette át.

„Óriási megtiszteltetés ért bennünket, amiért köszönet jár mindenkinek, aki az elmúlt több mint húsz évben egy kicsit is hozzátett a sikerhez – mondta a díj kapcsán Lengyel Márk. – Munkánk komoly elismerése számunkra, hogy megnyertük a Biztosítási Nagydíjat, de arra is büszkék vagyunk, hogy a Nívódíj szavazáson második helyezést értünk el – anyavállalatunk, a Generali mögött -, mert ez egyértelmű visszajelzése annak, hogy a számtalan jogszabályi nehezítés (IDD, GDPR stb.) tengerében, sikerült megfelelő szakmai támogatást nyújtanunk az alkusz-partnereinknek.”

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.