Ismét megnyerte a Biztosítási Nagydíjat az EUB

2019.10.02

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) idén is megtartotta biztosításszakmai konferenciáját, amely során szokás szerint díjazta az elmúlt év legnívósabb szolgáltatásait nyújtó biztosítókat.

A szakmai berkekben régóta nagy elismerésnek számító Biztosítási Nagydíjat idén is az Európai Utazási Biztosító (EUB) nyerte el az utasbiztosítás kategóriában.

„Nagyon örülünk annak, hogy a tavalyi év után idén ismét úgy gondolták a független alkuszok, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kiemelkedő színvonalat képviselünk az utasbiztosítási piacon – mondta el Lengyel Márk, az EUB elnök-vezérigazgatója. – Minden ilyen elismerés szimbolikus visszaigazolása annak, hogy jó úton haladunk, de ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetünk. Hisszük, hogy van még hová fejlődnünk, így továbbra is azon leszünk, hogy partnereink és ügyfeleink számára még teljesebb szolgáltatásokat nyújtsunk.”

2019-ben nem először nyert szakmai díjat az EUB: idén tavasszal a MABIASZ Biztosítási Terméknagydíjjal tüntette ki a társaságot.

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.