Megújult az EUB ügyfélszolgálata

Átadta felújított Váci úti ügyfélszolgálatát a Generali Biztosító

A XIII. kerületi Váci úton, Magyarországon egyedülálló módon a Generali Csoport négy társasága, a Generali Biztosító, az Európai Utazási Biztosító, a Generali Egészségpénztár és a Generali Nyugdíjpénztár munkatársai várják egy helyen ügyfeleiket.

„Utasbiztosítóként mi tulajdonképpen csak akkor találkozunk az ügyféllel, ha kár éri, vagyis amikor érzelmileg-anyagilag eleve kiszolgáltatott helyzetben van. Éppen ezért a mi esetünkben különösen fontos, hogy a legteljesebb és a lehető leggyorsabb ügyintézéssel segítsük őket, és ennek megfelelően személyes szolgáltatásaink fejlesztésére is nagy gondot fordítunk mind szakmailag, mind emberileg” – mondta Lengyel Márk, az EUB elnök-vezérigazgatója. – Nagyon örülünk, hogy a megújult ügyfélszolgálati irodánk most már megjelenésében és funkcionalitásában is ennek szellemében működhet. Régi és új ügyfeleinket a régi címünkön, de teljesen megújult, modern, és minden szempontból akadálymentesített környezetben várjuk.”

Annak érdekében, hogy az új létesítményt mindenki a lehető legkönnyebben használhassa, az ügyfélszolgálati pultokat kerekesszékkel is meg lehet közelíteni, míg a nagyothalló ügyfelek kiszolgálását indukciós hurok segíti. Az ügyfélszolgálaton egy külön tárgyalóterem is helyet kapott a nagyobb diszkréciót igénylő ügyek intézésére, a kisgyermekkel érkező ügyfelek csemetéi pedig a gyereksarokban játszhatnak az ügyintézés alatt.

A 475 négyzetméteres, átriumos irodában természetesen nem csak az EUB-val, hanem a Generali Biztosítóval, a Generali Egészségpénztárral és a Generali Nyugdíjpénztárral kapcsolatos ügyeket is el lehet intézni.

eub-usz1 eub-usz2

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.