Újabb szakmai díjat nyert az EUB

2019.05.20.

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének (MABIASZ) tagjai idén is értékelték a biztosítótársaságok tevékenységét. A MABIASZ által alapított Biztosítási Terméknagydíjjal a független biztosítási alkuszok azokat a biztosítókat díjazták, amelyek megítélésük szerint – az adott kategórián belül – a legjobb ár/érték arányú termékeket, valamint a legszínvonalasabb kárrendezési és ügyviteli szolgáltatásokat nyújtották 2018-ban. Az utasbiztosítás kategóriájában az EUB a legmagasabb fokozatú, arany minősítést vehette át.

„Nagyon örülünk a rangos szakmai díjnak – mondta el Lengyel Márk, az EUB elnök-vezérigazgatója -, amit kicsit az ügyfeleinktől is kaptunk, hiszen a független biztosításközvetítőknek teljes rálátásuk van a hazai biztosítási piacra, ezáltal hitelesen tudják képviselni az ügyfelek visszajelzéseit a termékek és szolgáltatások tekintetében. Természetesen nem dőlünk hátra. Azon leszünk, hogy az előttünk álló szezonban is a díjhoz méltó módon dolgozzunk, és a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek és partnereinknek egyaránt.”

A www.eub.hu weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Európai Utazási Biztosító Zrt. áll helyt.